tiistai 22. syyskuuta 2015

Muutama Joulukortti lisää

Pskikshaasteessa oli tälläkertaa bingo, kivat aihee.. Mutta
useasta yrityksestä huolimatta en ole mitään saanut aikaan, eilen otin itseäni niskasta kiinni ja tein kortin Koukussa kortteihin syksyiseen pika haasteeseen, tänä aamuna Koukussa kortteihin Jouluhaasteeseen ja Juu sain kuin sainkin tehtyä kortin myös pskikshaasteeseen!


Pskis #291   Bingo rivini Glitter-X-Turkoosi 
X= Musta
Glitteriä löytyy taustapaperista jonka kohokuvioin sizzixin taskulla ja embossasin kimaltelevalla jauheella. Jänekset on Le Blanchen. Reunassa mustaa akryyliväriä.

Tällä Koukussa kortteihin Jouluhaaste 10 luonnoksen mukaan.
Mitäpä tästä sanoisin, ajatuksen tasolla näytti paremmalta..

Tämän tein Koukussa kortteihin syksyiseen pikahaasteeseen, ensin ajattelin vääntää Joulukortin.. Mutta aivan ihana utuinen metsämaisema houkutti kyseessä oli bingo ja rivini Metsä-X-Taivas, X=musta ja lisähaasteena piti löytyä annettuja värejä: minulla sininen ja keltainen.
Kuva on tulostettu ja muste alkaa olla vähissä, mutta tässä kohtaa oranssit osittaiset raidat eivät haittaa, tekevät mielestäni kuvan mielenkiintoisemmaksi.. tai niin ainakin uskottelen itselleni ;)

2 kommenttia:

  1. Todella kivoja kortteja! Tykkään P*skiksen kortista ja KK:n metsäkortista. Uoeat kukat niissä, varsinkin tuo metsäkortin.. vau.

    VastaaPoista