tiistai 11. maaliskuuta 2014

Pitkästä aikaa paperien parissa..

Blogi on hiljentynyt kun, delleen on askarteluhommat jäissä.. ostin uusimman magnolialehden kunhan ennätän niin eiköhän jotain ala syntymään, nyt olisi viimen sellainen fiilis.. =)

Minun askartelut tälle keväälle on ollu lähinnä pakollisia.. Nyt tein muutaman kutsukortin tyttären syntymäpäiväjuhliin. Yksi kortti meni tyttären kaverille synttärikortiksi. Langatkin pölyttyvät korissa.

Olen tehnyt paperihommia, lukenut Cassandra Claren varjojenkaupungit saagan -täytyy sanoa olen ihan myyty!!Aivan ihania kirjoja tempaavat mukaansa, välillä saa lukea henkeä pidättäen varsinkin kadotettujen sielujen kaungin alku. Kuudetta kirjaa odotellessa!! Mutta mikä tärkeintä olen lenkkeillyt!! Ensin jäällä kävellen ja potkurilla. Nyt kun tiet lähes sulia niin kävely sauvojen kanssa. Onpas mukavaa, onhan tässä lähes kaksivuotta mennyt polven kanssa ilman kunnon liikuntaa.

Mutta tällä yksinkertaisella kutsukortilla yrittäisin mukaan tämänviikon pskarteluhaasteeseen
Aukon päällimmäiseen paperiin stanssasin memoryboxin perhosbordi stanssilla. Perhoset on myös stanssattu. Korttien taustaan leimasin stanssilla perhoset jotka tyttö väritteli.1 kommentti: