lauantai 6. toukokuuta 2017

Juhlat tulossa..

Viime syksystä asti ollut monen monta to do listaa
mitä pitäisi olla ennen rippijuhlia tehtynä..
Toipuminen ja sairastelu vei lähes koko talven,
toivottavasti edes osa nurkista saadaan kuntoon ennen juhlia.

Nyt siis Juhlajärjestelyt pyörähtävät nyt oikeasti käyntiin,
suurin osa postitetuista kutsuista alkanee olla perillä !
Osallistun tällä kutsukortilla Koukussa kortteihin haasteeseen #195
jossa käskettiin kokeilla jotain uutta.

Uutta on se että kortti nauhoineen, sisuksineen ja osoitelappuineen on koottu kaksipuolisella teipillä, Palokan sinellin myyjän huudahahdus "älä nyt hullu erikeepperiä käytä" =) 
ja reilut kaksi rullaa kaksipuolista teippiä myöhemmin, ei yhtään liimatahrasotkua!!
Asiakaskin sanoi että paljon kätevämpää!
Uutta myös yhdistää puolihelmet embossaukseen, ristissä viisi puolihelmeä.
Uudeksi lasken myös sisuksen tekstit jonka toteutin tekstitaulu tyylin, yhditelemällä eri fontteja ja korjasin kokoja. Tällä tekniikalla on myös joku hieno nimikin mutta en sitä googlettamallakaan löytänyt..

Viisitoistavuotias neiti on aika vaativa asiakas,
korttipohjat valitsi itse ja kun lähes koko setti oli postimerkkejä vaille valmiina alkoi miettimään "onko noi liika tylsiä sittenkin"..

Leima on Magnolian risti leimattua hologrammimusteella korttipohjalle, embossattu hopealla. Nauha on tummansinistä organzaa. Ei mustaa vaikka kuvassa siltä näyttää. Vaikkei näitä kortteja varten tarvinnut hankkia juuri mitään uutta, oli priman kohdennusviivoilla varustettu akryylipalikka niin nappi ostos. Tuli ristit viimein suoraan! Juoksuttelin Sinellin myyjää eessun taassun lähes tunnin verran palokassa, kiitokset olivat paikoillaan sain niin paljon vinkkejä ja neuvoja!!

4 kommenttia:

  1. Upeat-tyylikkäät kortit, mutta kerrohan lisää puolihelmien embossauksesta - siis missä vaiheessa helmet laitoit? Sulatitko niitäkin? Ihanaa kun tulit mukaan KK-haasteeseemme, aina oppii itsekin uutta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Pirjo <3 En sulattsnut helmiä.. liimailin ne embossauksen jälkeen koristeeksi. En vain ole ennen lisännyt embossattuun kuvaan mitään "tehostetta"

    VastaaPoista